TORNEM A LA FEINA

 

Obres a la Biblioteca

 

Les obres de la Biblioteca que es van iniciar a començaments del estiu van a bon ritme. Si es compleix el calendari previst, a mitjans de novembre estarà finalitzada. Tocarà a continuació instal·lar el mobiliari i omplir-la de llibres. Si tot va bé, després de Reis es podria inaugurar i obrir-la al públic. Des de l’AV treballarem per fer realitat aquest objectiu.

PicsArt_1410195169116

 

L’enderroc de Can Domènech

Pràcticament, la nau ja està buida. Ara caldrà fer un projecte per concretar un possible ús (aparcament, pista esportiva…) i obrir-lo al veïnat. Des de l’AV hem demanat que aquest espai ha d’estar tancat per evitar un mal ús. També, si finalment s’utilitza com a aparcament, el preu ha d’estar acordat amb l’AV, i ha de ser assequible a tot el veïnat.

 

_352

 

Urbanització del solar del Cristall

 

Per fi s’han iniciat els habitatges del solar del Cristall. En l’actualitat s’han fet estudis per descontaminar el solar i també s’ha iniciat la cimentació d’un dels  edificis.

Comfiem que s’urbanitzi tot el solar amb els carrers i les places previstes així com l’equipament públic (escola bressol) que es construirà en un dels baixos d’un dels edificis.

Amb aquesta actuació el nostre barri s’acostarà més al mar.

_346

Fotografies de Joan Ramírez

Altres temes

Continuarem treballant per aconseguir la rehabilitació de l’Escola vella Lola Anglada i la seva transformació en institut de secundaria. Farem seguiment per que es desenvolupi el projecte de Jumberca ja que serà aquí a on s’hubicarà el futur casal de la gent gran i el centre de dia.

Treballarem també per a aconseguir millorar la neteja, la mobilitat, la seguretat…

I no podem oblidar que cal també en el nostre districte un poliesportiu amb piscina.